Praktisk information

Udskriv ikke billet

Sig navnet, billetterne er bestilt I, til den, der står ved skranken. Så finder vi dig på en liste. Så slipper du for at bruge ressourcer på udskriften.

 

Har du fået en faktura, men endnu ikke betalt, må du meget gerne have den med, da det letter ekspeditionen.

Parkering

På hverdage er parkeringspladsen på teaterets grund forbeholdt de busser, der transporterer børn fra institutioner og skoler. Kommer du/I i privat bil, bedes I benytte parkeringspladsen lige før teateret. Der er god og gratis parkering.

 

Ved weekendforestillinger kan begge parkeringspladser benyttes af privatbiler.

Når I ankommer

Hæng jeres tøj på et af tøjstativerne og vent til dørene til salen åbnes. Find eventuelt plads ved et af de små cafeborde.

 

I kan købe drikkevarer som juice, vand, kaffe, te og kakao. Endvidere popcorn og müslibar eller lignende, men ikke mad.

 

Hygge efter forestillingen

Det er altid muligt at hygge, spise og drikke i foyeren op til 45 minutter, efter forestillingen er slut. Det er tilladt at medbringe madpakker, frugt, lagkage eller andet lækkert.

 

Der er her gratis saftevand, kaffe og te.

Mens I sidder og hygger, kommer skuespillerne rundt og taler med jer.

Hvor er vores overtøj?

Mens forestillingen har spillet, er tøjet blevet flyttet fra billet-foyeren til det rum, der er tættest på udgangsdøren i forlængelse af tilskuer-foyeren. Vi har passet på tøjet. Dørene har været låst. Men se selv efter, at du ikke kommer til at tage en andens tøj, der til forveksling kunne ligne dit.

Tag forestillingen med hjem

Til de fleste forestillinger hører en gratis pixiebog, som I får med hjem. Bogen giver jer mulighed for at genbesøge historien fra forestillingen og er et hyggeligt minde, I kan dele.

 

I kan også købe adgang til ekstramateriale, som kan være musik, videoklip og andet fra forestillingen. Dette vil være forskelligt fra forestilling til forestilling.

Brentedalen 8, Tranegilde
2635 Ishøj
Tlf.: 43 73 60 98

Telefontid:
tir, tor, fre: 8.30-15.00
ons.: 8.30-12.00

billetter@ishojteater.dk