i Tranegilde
PROFESSIONEL SCENEKUNST FOR BØRN, UNGE OG DERES VOKSNE

Vinder af arkitektkonkurrence om det nye Ishøj Teater er fundet.

 

Arkitektfirmaet WOHLERT Arkitekter med Svendborg Architects som underrådgiver er udpeget som vinder af arkitektkonkurrencen om opførelsen af det nye Ishøj Teater.

 

Her kan du hente pressemeddelelsen: Pressemeddelelse

Dommerbetænkningen kan hentes her: Dommerbetænkning

 

Sidste nyt. Grundet inflationen har projektet været udskudt. I foråret  2023 har A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal og kommunen tilsammen doneret ekstra 25 mio. kr til projektets gennemførsel. Se pressemeddelelsen her: Pressemeddelelse

 

A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har doneret 37,1 mio. kr. til udvidelse og fornyelse af teateret. Derudover bidrager Ishøj Kommune med 6,5 millioner kroner til projektets realisering.

 

Vi er yderst taknemmelige for den kæmpe støtte. Det er ikke nogen hemmelighed, at vores rammer er temmelig nedslidte, og at vi er vokset ud af dem. Nu kan vi i mange år frem byde endnu flere børn og voksne velkommen i eventyrets magiske teaterverden. Vi glæder os til, at det kan ske i nogle fysiske rammer, som inviterer til gode oplevelser for alle besøgende og et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

 

Rent praktisk betyder det, at vi den kommende sæson 21/22 spiller forestillinger i de vante rammer.

I byggeperioden forventer vi at spiller på andre lokationer, og om alt går vel, kan vi åbne i de nye omgivelser medio 2024.

Vi holder jer informeret via hjemmeside, Facebook og nyhedsbreve.

Brentedalen 8, Tranegilde, 2635 Ishøj - tlf.: 43 73 60 98 - telefontid: tirsdag til fredag: 9.00 -12.00

Kontakt til billetkontor   -   Kontakt til teaterleder  -  Tilmeld til nyhedsbrev