ISHØJ TEATER

Forum-teater

Institutioner, skoler,

 

Forum-teater for voksne, unge, børn

Har I problemer med mobning?

Er der knas med kommunikationen mellem ledelse og medarbejdere?

Oplever I en manglende forståelse mellem elever og lærere?

 - Så er forum-teater noget for jer, og Ishøj Teater tilbyder nu skræddersyede forløb!

 

Forum-teater er gennem de seneste år blevet et meget populært værktøj til at løse konflikter og problematikker for både institutioner, skoler og arbejdspladser.

 

Forum-teater er en interaktiv teaterform. Med udgangspunkt i en given problematik eller konflikt spiller en gruppe skuespillere små scener, som sætter situationen på spidsen. Publikum indgår som aktive deltagere, der løbende opfordres til at reflektere over og kommentere skuespillernes oplæg med henblik på at ændre og løse situationen. Igennem forløbet improviserer skuespillerne ud fra publikums forslag, og i fællesskab undersøges problematikkens kerne, og forskellige løsningsmuligheder afprøves. Forløbet styres af den såkaldte “Joker”, som leder publikum igennem processen gennem spørgsmål og opgaver, som skal løses.

Situationen, der spilles og diskuteres ud fra, er en fiktiv historie skrevet med udgangspunkt i problematikker tilpasset netop den specifikke arbejdsplads, skole eller institution. Det, at “se det lidt udefra”, skaber en distance for deltagerne, så alvorlige emner og problematikker, krydret med humor og latter, kan italesættes. Forløbet faciliteres med henblik på at skabe et trygt rum, hvor alle kommer til orde, og hvor der bliver gået i dybden med alle aspekter og perspektiver, således at publikum føler sig set, hørt og forstået, og går fra forløbet en oplevelse rigere og med ny givende indsigt.

 

Kontakt os, hvis I vil vide mere, eller er interesserede i at afprøve forum-teaters mange spændende muligheder. Så tager vi en snak om, hvad der kunne være interessant for lige netop jer.

Telefonisk henvendelse på: 43 73 60 98 i kontortiden mandag til fredag kl. 8.30 - 15.00 eller skriv en  mail med forespørgsel på drama@ishojteater.dk . Brug eventuelt nedenstående formular.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Workshops og kurser

Få besøg af en skuespiller/kunstner.

 

Vi tilbyder en lang række workshops og kurser for børn og voksne.

Tilbuddene er målrettet henholdsvis børnehaver, skolernes indskoling, mellemtrin og udskoling.

Endvidere tilbydes kurser for pædagoger og lærere.

 

Kontakt teateret for mere information.

(Hjemmesiden opdateres med information senere)

Billetter købes ved telefonisk henvendelse på: 43 73 60 98 i kontortiden mandag til fredag kl. 8.30 - 15.00 eller ved at skrive en  mail med forespørgsel på billetter@ishojteater.dk . Brug eventuelt formularen neden under.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Tekst kommer senere

 

Billetter købes ved telefonisk henvendelse på: 43 73 60 98 i kontortiden mandag til fredag kl. 8.30 - 15.00 eller ved at skrive en  mail med forespørgsel på billetter@ishojteater.dk . Brug eventuelt formularen neden under.

Online billetkøb

Der kan også købes billetter via via den eksterne billetoperatør "www.billetten.dk".

  • Bemærk dog at teaterets egne rabatter ikke kan opnås via online-køb men udelukkende ved henvendelse direkte til teateret.
  • Den eksterne operatør tillægger et gebyr på 10,- kr. pr. billet. Skal du have mere end 2 billetter kan det betales sig at bestille på teateret da der her tillægges et administration på 20,- for den samlede bestilling (pr. faktura).
  • Køb til større grupper kan ikke foretages  online.
  • Der kan være billetter/forestillinger der ikke ses på online-bestillingen. Forespørg på teateret.

 

ISHØJ TEATER - BRENTEDALEN 8 - 2635 ISHØJ - TELEFON 43 73 60 98